Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Társkereső apróhirdetések
 
  Fiúk, férfiak
  Lányok, nők
  
  VISSZA>>>

       
Fiúk, férfiak

Továbbra is várjuk fényképes, vagy anélküli, rövidebb-hosszabb társkereső apróhirdetésieket. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy olyan hirdetéseket, melyeket nem tartunk etikusnak, ne jelentessünk meg.


Ha Ön is apróhirdetést akar feladni, akkor
kattintson ide!

<< újabb apróhirdetések

      
2015 január 15.

társkeresés

jozsef vagyok 41 éves és társam keresem bárhonan én jászberényben lakom kor és abőrszin nemszámit se szépség csak a belső


Kapcsolatfelvétel: paradicsomleves73@freemail.hu, Tel.:06 20 291 9611

 
2015 január 15.

Keresem a párom

Sziasztok Hölgyek!

Tamás vagyok Pest Megyéből,kissé értelmi fogyatékos.de nem bolond.keresem páromat aki hallássérült.kedves mosolygós lány személyében.
kérlek irj.


Kapcsolatfelvétel: vaclavik.boy@gmail.com , https://www.facebook.com/fold234

 
2015 január 15.

Korhatár nélkül...

Budapest közelében lakó, szellemi foglalkozású, sok szabadidővel rendelkező, sportos nem független férfi vagyok.
Kötetlen de tartós kapcsolat reményében várom helyes, vékony lábú, tolókocsis hölgy fényképes levelét.
Próbáljuk meg! :-)


Kapcsolatfelvétel: nelkul@freemail.hu

 
2015 január 13.

Hosszútávú,harmonikus kapcsolatot keresek.

Üdvözlök mindenkit!
Én egy fúl passzív,22-éves,170cm,60Kg,ápolt fiatal srác vagyok.Magamról a következőket tudnám elmondani:Kedves,aranyos,hűséges és megbízható,szókimondó srác vagyok De a komoly hozzá állás sem áll tőlem igazán távol . Szeretek sétálni,tévézni,internet,kedvenc idő töltésem a zene hallgatás.Számomra a belső értékek a fontosabbak.Elvárásim egy férfival kapcsolatban a következők: Légy 22és45-év között,pár év pluszban vagy mínuszban nem akadály.Számodra a belső értékek domináljanak,Lakhelyed legyen Kiskunfélegyháza.Légy mosolygós,életvidám,mivel imádok nevetni..Röviden és tömören ennyit rólam és az elvárásaimról.Kívánok mindenkinek sok sikert a pár kereséshez
Ricsi


Kapcsolatfelvétel: karadi2576@gmail.com, Tel.:+36-70-6326558, ricsmond0992

 
2015 január 13.

társkeresés

KOVÁCS ANTAL vagyok 24éves fejérmegyében lakom egyedül .egésséges fiatalember vagyok.keresem párom 24/30 év közötti hölgy szeméjében ideköltözéssel.


Kapcsolatfelvétel: Tel.:06202105319

 
2015 január 12.

Kereslek Téged....

Győr környékén élő , 48 éves , 182 cm/74 kg , enyhén pánikbeteg , független férfi vagyok .Komoly kapcsolat kialakítása céljából keresem egy őszinte hölgy ismeretségét .


Kapcsolatfelvétel: princeps67@gmail.com, Tel.:36304645608

 
2015 január 11.

Társamat keresem!

28 éves gyengén látó fiatalembert társát keresi komoly kapcsolat céljából lehetőleg Csongrád megyéből.


Kapcsolatfelvétel: berenjoz@freemail.hu

 
2015 január 10.

Társamat keresem!

Sziasztok!Tibornak hívnak.Budapesten élek.
41 éves,170 cm magas,74 kg vagyok.
Káros szenvedélyem nincs.Járásommal lettem leszázalékolva,de futni,úszni,kirándulni és túrázni tudok.Hasonló adottságú lány írjon.30-41 év közötti írjon.Lehetőleg Budapesti írjon.Hobbim: szeretek moziba járni,kereszt-rejtvényt fejteni.
Képet imaélbe küldök magamról.


Kapcsolatfelvétel: elefant7.7tonnas@freemail.hu, Tel.:-------------------------, --------------------------------

 
2015 január 10.

A zarándok útja !!!

Nem reménykedek nagyon ,de azért még írok hátha lesz nekem is valaki akivel együtt mehetünk isten országa felé !!! 42 éves vagyok nem vagyok nagy tehetség csak igyekszem élni ebben a világban a hitem szerint békével szeretettel .Keresem azt a nőt aki meg tud érteni és boldogá tud tenni cserében én is igyekenék hogy jól éreze magát .Leszázalékolt vagyok ,gyógynövényes kivonatokal igyekszek karban tartani az egészségem ! Képet küldök ha kéred mert nem tudok a méret miatt ide tenni .Érdi vagyok nagy távolságokban nem gondolkodok .
Köszönettel ,Zoli !


Kapcsolatfelvétel: fabianzoltanpostafiok@gmail.com

 
2015 január 9.

Társat keresek

Egy bottal járó, autóval önállóan közlekedő, diplomás, dolgozó, kiegyensúlyozott férfi vagyok.
Komoly kapcsolatot keresek, budapesti hölgyek jelentkezését várom!

Bemutatkozó leveleket az alábbi elérhetőségre várom.
Köszönettel: Bálint


Kapcsolatfelvétel: balintbalint39@gmail.com

 
2015 január 8.

30 éves mackó társra vágyik!!

Hello!
32 éves Bp-i fiú vagyok!
180 cm magas 126kg a sulyomból adódóan kicsit gátlásos vagyok!
eljött az ideje,hogy végre boldog-szerelmes legyek és találjak egy olyan lányt akivel mindezt megélhetem!korod alkatod mindegy,elöny ha bp-i vagy.JÖJJ EL NAGY SZERELEM!!


Kapcsolatfelvétel: duby11@freemail.hu

 
2015 január 8.

barátkoznék társat keresnék

Sziasztok barátkoznék fiúkkal,férfiakkal,lányokkal,nőkkel a gyengébik nemmel kapcsolat is szóba jöhet!!Sokszor hirdettem már itt,de feleslegesen mert még mindig egyedül vagyok pedig udvarias,hűsége szeretni tudó fiatalember vagyok!!33-at töltöm most Január 13.-án.1999 Október 22.-én este 1111111111,30 és éjfél között ért egy baleset elütött az autó hiába voltam addig él sportoló.Az akkori barátaim hölgy ismerőseim férjhez mentek meg nősültek családot alapítottak vagy csak élnek és dolgoznak,de mind elhagytak.Persze ha találkozunk üdvözölnek meg mutatják a szépet,de nem keresnek és egy társasági embernek ez kész rémálom.Sportolok ha van kedvem tudok futni is amilye3n komoly bajom volt csoda hogy föl épültem meg is halltam a balesetbe,de föl támadtam mint Jézus Krisztus az Atya Isten azt mondta még vissza kell jönnöm mert dolgom van ez volt mikor kómában voltam!!Az emberek közül csak én jártam a mennybe ezért vallásos barátoknak örülnék,de bha nem vagy az beszélgessünk?Ha akartok jelöljetek be facebookon itt az adatlapom https://www.facebook.com/attila.racz.73307 vagy skypon!!


Kapcsolatfelvétel: atis31postafiok.hu, Tel.:06204180731, skyp atis982

 
2015 január 8.

Keresem a párom

Sziasztok Hölgyek!

Tamás vagyok Pest Megyéből,kissé értelmi fogyatékos.de nem bolond.keresem páromat aki hallássérült.kedves mosolygós lány személyében.
kérlek irj vagy elérhetőséget adj.
az enyém +36306617665


Kapcsolatfelvétel: vaclavik.boy@gmail.com, Tel.:+36306617665

 
2015 január 8.

Komoly kapcsolat!

Többször próbálkoztam már ezen az oldalon párra találni.Sajnos eddig még nem sikerült megtalálnom azt a személyt akit én keresek!
Szerintem rosszul értelmezik a hirdetésemet!

Én 30 éves Erdelyi születésű gyengen latto(nem vak) fiu vagyok.Határozott komoly gondolkodású.Jelenleg Erdelyben élek.
Enyhén mondvan nem a vegzetseg szamit HANEM olyan emberek jelentkezését várom 25-től 40 éves korig,akik szintén komoly kapcsolatot keresnek,nem gond a távolság,TUDNAK UTAZNI és közös szimpátia esetén kiköltözne!Az illető személy legyen intelligens és komoly gondolkodású akivel lehet közös jövőt tervezni.
Megkérném olyanok ne is irjanak akik kalandot keresnek,kiváncsiak,szórakoznak


Kapcsolatfelvétel: mctomi1984@gmail.com, skype menthol007

 
2015 január 7.

ismerkedés

Sziasztok
Zombor Ádám vagyok 25 éves mozgássérült srác! Szeretnék ismerkedni barátkozni fiúkkal lányokkal akik szintén mozgássérültek! Jó lenne haverokat találni! Szeretem a zenét a filmeket ! Várom a jelentkezéseteket !


Kapcsolatfelvétel: zombi89@gmail.hu, https://www.facebook.com/adam.zombor.7

 
2015 január 7.

ismerkedés

Sziasztok
Zombor Ádám vagyok 25 éves mozgássérült srác! Szeretnék ismerkedni barátkozni fiúkkal lányokkal akik szintén mozgássérültek! Jó lenne haverokat találni! Szeretem a zenét a filmeket ! Várom a jelentkezéseteket !


Kapcsolatfelvétel: zombi89@gmail.hu, https://www.facebook.com/adam.zombor.7

 
2015 január 6.

Valahol létezel

Sziasztok 40 éves vagyok mozgássérült Somogy megyében élek .Hogy kit keresek 25 és 42 év közötti Hölgyet ,Első sorban Somogy ,Tolna ,Baranya megye ,távolabb élsz az sem gond ,fényképes levelekre válaszolok .Tudd hogy mit szeretnél ,Őszinte ,Kedves legyél ,


Kapcsolatfelvétel: pacsi39@gmail.com

 
2015 január 6.

Még mindig keresem

Keresem azt az angyalt, aki a társam, párom lenne. Kor, alkat, vagyon, stb... mellékes., csak a termszeted számít. Prüdek, erkölcscsöszök, sárkányok kímljenek. Tamás István vagyok,61 éves, 178 magas, és 130 kg. Lassan mozgok,de nem vagyok tehetetlen.


Kapcsolatfelvétel: zenebohoc54@gmail.com, Tel.:06705070210.

 
2015 január 5.

hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretnék.

Szia 30 éves vagyok Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Nagyon fontos számomra az őszinteség, a bizalom, a hűség, a megbecsülés, az egymásra számítás. Rendezett anyagiakkal. Szeretetért szeretetet adok. Szeretnék végre nagyon boldog lenni Kiegyensúlyozott, vidám alaptermészetű, kedves, segítőkész, emberszerető, természet kedvelő vagyok.Ki tudom mutatni a szeretetem és Tőled is ezt szeretném kapni. Szívesen járok úszni, kirándulni, moziba, színházba, előadásokra Ha hasonló a személyiséged, beleférek az elképzeléseidbe,Szívesen megismerkednék veled.


Kapcsolatfelvétel: mctomi1984@gmail.com, skype menthol007

 
régebbi apróhirdetések >>

 


Ha Ön is apróhirdetést akar feladni, akkor
kattintson ide!


Ha új rovatot akar választani, akkor
kattintson ide!

  © 2006-2015 MEOSZ | Kapcsolat | Impresszum