Vakbarát verzió
Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Társkereső apróhirdetések
 
 TÁRSKERESÉS
  Apróhirdetések
  olvasása
  
  VISSZA>>>

       
Fiúk, férfiak

Továbbra is várjuk fényképes, vagy anélküli, rövidebb-hosszabb társkereső apróhirdetésieket. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy olyan hirdetéseket, melyeket nem tartunk etikusnak, ne jelentessünk meg.


Ha Ön is apróhirdetést akar feladni, akkor
kattintson ide!

<< újabb apróhirdetések

2014 május 2.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a párkeresőre

Attila vagyok 30 éves, Budapesten lakom. Több szakmával rendelkezem, /gázkészülék szerelő, élelmiszer bolti eladó-pénztáros és vagyonőri bizonyítvánnyal. Ezekből a szakmákból kb. 7 évet bolti eladóként dolgoztam. Öt éve depressziós lettem, mivel a Dunakanyarban laktam szüleimmel, és nehezen tudtam beilleszkedni a budapesti forgatagban. Ezáltal rokkantsági ellátásra lettem jogosult. Ez mellett napi 4 órában dolgozom. E betegséget félretéve egészséges vagyok. Szeretem a sportot, zenét, kirándulást, kerékpározást, kerti rendezvényeket, és a labdarúgás is fontos számomra. Teljes, rendezett életet élek.
Miután már 30 éves vagyok, szeretnék egy hasonló beállítottságú kedves, szerény, becsületes kapcsolatot találni budapesti, vagy vidéki Hölgy személyében.


Kapcsolatfelvétel: eszaros61@freemail.hu

 
2014 április 28.

Barát haver illetve besélgetős partnert keresek!

Sziasztok itt aki ezen a oldalon keresi a magához való személyt, hogy a életében még boldog legyen. Én fiú személyében keresek Barátot illetve havert vagy levelező tárasat. Első sorban Nógrád megyéből. majd Másodsorban Heves megyéből s Harmad sorban országosan.


Én 28 éves srác vagyok Nógrád megyei salgótarjáni származású. Szeretek beszélgetni ismerkedni új kapcsolatokat létrehozni s a olyan embereket megismerni mint amilyen én is vagyok. Mivel mozgáskorlátozott is vagyok s mellette a fiúkat szeretem azaz meleg vagyok
Kapcsolatfelvétel: tothn05@gmail.com, www.facebook.com/norbert1986

  
2014 április 27.

A tavasz tizenöt pillanata... :-)

Közép-magyarországi diplomás, független, sportos, toleráns férfi vagyok. Tartós kapcsolat, később házasság céljából várom egy szép arcú, 40 évesnél fiatalabb paraplég hölgy fényképes levelét.
Nagyobb távolság sem jelent problémát.
Miért ne próbálnánk meg?... :-)


Kapcsolatfelvétel: tavasz.15@freemail.hu

   
2014 április 26.

Barátság és utánna talán komoly párkapcsolat?

Sziasztok!


Előző apróhírdetéseim, és a mailek alapján átgondoltam a társkeresés, komoly párkapcsolat fogalmát.


Paramétereim a következők.


182 centi magas, molett testalkatú 28 éves fiatalember vagyok. Számomra inkább a belső értékek a fontosabbak. Szeretek kirándúlni, táborokba járni, írni, olvasni, sétálgatni a barátaimmal, de szeretek csak egy parkban üldöélni, szeretem az othon ülős, lazulgatós és lustább napokat is. Szabad időmben a barátaimmal vagyok, vagy munkámat tekintve számítógépnél foglalatoskodom. Írhatnék még ide sokmindent, de szerintem nem ebből, hanem a majdani személlyes találkozásokbó ismerhetjük meg egymást.


Budapesten, vagy környékén élő 23 és 33 év közötti lányok írjanak. Olyan hölgyek elendkezését várom, akik szívessen barátkoznának velem, és a barátságból talán párkapcsolatot is ki tudnánk alakítani. Persze ez attól függ mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Külsőmet tekintve molett testalkatú vagyok, előnyösebb, ha teltebb, molett ölgyek írnak neke, de olyan hölgyek is nyugodtan írhatnak, akiket nem zavar a molett testalkat, mivel szerintem a test az csak egy külső máz. Légy érzékeny, és romantikus. Legyen számodra fontos a belső érték, verbális kommunikáció. Olyan valaki írjon, akik idővel személlyesen is találkozna velem, hiszen egy kapcsolat kialakításához kell a személlyes találkozás is.


További kellemes napot kívánok mindenkinek.


Kapcsolatfelvétel: ateszka1234, skipe: ateszka1234

 
2014 április 26.

A meleg boldogságot keresem

Egy gátlásos budapesti srác vagyok.Sokáig szégyelltem a másságom és szenvedtem a lányok karjaiban,de nem bírom tovább leplezni titkom,mert elöntött a meleg hullám.Romantikus,laza 20 éves helyesnek mondott ápolt srác vagyok,sportos testalkattal.30-35 év közötti ápolt kicsit nőies vékony budapesti srácot keresek hosszú távú komoly kapcsolatra.Ne okozz csalódást és én sem teszem!


Kapcsolatfelvétel: Tel.:06309445851

 
2014 április 25.

Ismerkedes

Sziasztok egy 21 eves fiu vagyok aki toloszekben van jelenleg szivesen ismerkedek .


Kapcsolatfelvétel: fustos_szilard@yahoo.com, Tel.:-, 0-

 
2014 április 24.

Ismerkedes

Sziasztok!
Sanyinak hívnak,22 éves fiatal srác vagyok,főbb szempontom ismerkedési cél!de ha szimpatikus vagy...:). De azért elárulnék egy.két dolgot is azért magamról :),van egy betegségem,ami 18éves koromban alakult ki CIDP,nálam végtagban Bokában akadályoz eléggé,így ebből adódóan boka merevítőket kel hordanom,ami az elején igen csak zavart,mivel 9 évig fociztam sportoltam,igaz a sportot nem hagytam fel annyira...biciklizés mozgás minden formában,igaz most már sokkal nagyobb oda figyeléssel persze.Munkámat amit annyira szeretek szerettem(Karosszéria lakatos)már csak hobbi szinten csinálhatom :S.De dolgozni muszáj így elhelyezkedtem egy munka kölcsönző cégnél ahol több mint egy éve dolgozom sikeresen,és ráadásul aki nem szeretek annyit egy helyen lenni,így is el tudtam fogadni :). Szerencsére annyira jól el tudtam sajátítani a vezetést is ezzel az eszközzel a lábamon és majdnem minden mást is,hogy ha látnál az utcán,nem hiszem ,hogy megtudnád rólam mondani ,hogy ilyen bajom lenne :P,erre nagyon büszke vagyok :D.Ha szeretnél egy kedves sráccal megismerkedni,aki már sok mindent megélt,és nem adott fel egy elképzelését se akkor én szerintem a te pasasod lennénk ;),puszi további szép napot :),ha esetleg sms-ben merészebb is lennél,én annak csak örülnék :9 : 06206655249


Kapcsolatfelvétel: alejandrokiss@vipmail.hu, Tel.:06206655249

 
2014 április 24.

Csak szegedieknek szeretettel!

Kedves Társkereső!
Attila vagyok.
44 éves, 176 cm magas vagyok, 102 kg-os, világosbarna ritkuló a hajam, a szemem dióbarna. Érettségivel plussz technikusi képesítéssel

rendelkezem. Eddig csak éllettársi kapcsolatban éltem 9 évig, de ennek már vége. Nős nem voltam, gyermekem nincs, és nem is

akarok,pedig nagyon szeretem a gyermekeket.
Egészségi állapotom megromlot, és rehabilitációs járadékon vagyok.Hangulatváltozásomat, ami a betegségem, gyógyszerekkel teljesen

tudom uralni. Nem dolgozom, szerényen, beosztással élek. Érzékeny lelkületű, becsületes, őszinte,empatikus megbízható, romantikus ember

vagyok. Római katolikus, vallásomat gyakorlom is.
Saját másfél szobás 3-ik emeleti lakásomban élek Szegeden (lift nincs).
Sok mindent átéltem már eddigi életem során, több
szenvedést mint boldogságot. Olyan társat keresek,
akivel érzelmileg, lelkileg egymást segítve és megerősítve élnénk szerető egyetértésben. Én ugyan mackós alkat vagyok, de a vékonyabb

hölgyeket kedvelem.
Sajnos dohányzom, amiről nem tudtam eddig még leszokni. Alkoholt egyáltalán nem fogyasztok.
Számítógépem ugyan van, de internet előfizetésem nincs, így a levelezéshez családtag gépét használhatom ritkásan.
Ennyi azt hiszem elegendő képet fest rólam.

Reményteljes üdvözlettel: Attila


Kapcsolatfelvétel: r.attila69@freemail.hu

  
2014 április 23.

Kicsit más..

Mozgássérült, de dolgozó, utazni tudó s.tarjáni 50-es férfi, aktív barátot keres ésszerű távolságon belül, akivel találkozni is lehetne.


Kapcsolatfelvétel: macshopst@gmail.com

   
2014 április 21.

Keresem a párom....

Engem Lacinak hívnak 30 éves,enyhén autista vagy is értelmi sérült vagyok,de önellátó tipus.Én Pest megyében lakom Üllőn,anyámmal és testvéremmel.Dolgozom egy helyi csomagoló üzemben,szabadidőben szeretek utazni,kirándúlni,rendezvényre járni,motorozni,internetezni,zenéthalgatni.És hogy keresem a hozzámhasonló és hozámvaló való fogíatékkal élőpárt,igazán komolykapcsolat érdekében.


Kapcsolatfelvétel: sch.lac83@freemail.hu, Tel.:36306220260, skype:laci8385

 
2014 április 21.

Komoly kapcsolatot keresek!

Sziasztok!
Gábor vagyok,30 éves, 175 cm magas, vékony testalkatú látássérült fiú. Párom keresem komoly kapcsolat céljából.
Gyógymasszőrként dolgozom, szabadidőmben szívesen zenélek és egzotikus növényeimet gondozom.
Szeretnék megismerkedni olyan 25-35 éves, budapesti vagy környéki lánnyal, aki szintén komoly kapcsolatot keres.
Várom jelentkezésed, e-mailen vagy telefonon is kereshetsz.


Kapcsolatfelvétel: gabor-gyogymasszor@freemail.hu, Tel.:06-30-972-4578

 
2014 április 21.

komoly kapcsolat keresek

Sziasztok komoly kapcsolatot keresek 38 éves 175 cm 75 kg egyedül élek szeretek kirándulni zenét halgatni a jobik csuklomra mozgás sérüt vagyok szeretném meg találni a páromat akár egy életre is


Kapcsolatfelvétel: robert.majlinger@freemail.hu, Tel.:06706089886, dj.majlinger@gmail.com

 
2014 április 21.

beszélgetés, barátkozás, esetleg több...

34 éves Budapesti fiatalember vagyok. Állapotomról annyit hogy 3 éve mindkét lábam elveszítettem. Ellátom magam, ill. van segítségem is a mindennapokban. Dolgozom. Keresek lehetőleg szintén végtaghiányos lányt barátkozni, kikapcsolódni, s ha esetleg többre is jutunk az lenne a mennyország:) Kérésre küldök képet is természetesen!
Üdv,
Gábor


Kapcsolatfelvétel: szucsgabor979@gmail.com

 
2014 április 21.

Kéz a kézben

Szia! Ha szeretnél megismerkedni egy 35 éves, Budapesten élő, stabil munkahelyen dolgozó férfival, aki nem csak egy fokkal szebb az ördögnél, akkor kérlek keress meg elérhetőségeim egyikén. Hívásod szívesen fogadom, viszont ha nem tudom felvenni, később mindenképpen visszahívlak. Ha olyan bátor vagy, hogy még találkozni is mersz velem, egy kedves apró meglepivel viszonozni fogom. :)


Kapcsolatfelvétel: valer79@gmail.com, Tel.:30/479-9170

 
2014 április 20.

helló

szitok, én egy 28 éves önállóan járó mozgássérült srác vagyok egy kis beszédhibával.
Budapesten élek, szeretek kirándulni, barátaimmal időt tölteni.
Keresem a hozzám illő lányt.


Kapcsolatfelvétel: sukei.csaba@gmail.com

 
2014 április 19.

társ

Csá. Szeretnék ismerkedni csajokkal, 35-45 ééves korig. hívjatok bátran 06-20-513-0222


Kapcsolatfelvétel: Tel.:06-20-513-0222

 
2014 április 19.

Kedves Lányok! :)

26 éves budapesti, egyetemista, volt sportoló fiú vagyok. Csípő-keresztcsont ízületi gyulladás miatt folyamatos fájdalmakkal élek. A fájdalmak miatt nagyon keveset tudok fent lenni, és csak rövid ideig sétálgatni.Ez az állapot nem visszafordíthatatlan, de évek kellenek hozzá.Egyelőre még a megfelelő kezelést sem találták meg.

Festészettel foglalkozom. Szeretem a művészeteket, természetet, macskákat. :)

Olyan fiatal, Budapest környéki nővel (-35) szeretnék ismerkedni, aki elfogadja ezt az állapotomat. Reményt adna a küzdésre, és tudnám őt szeretni.


Kapcsolatfelvétel: schniermarton@gmail.com

 
2014 április 18.

komoly kapcsolatot keresek

Sziasztokü üdvözlök minden társkereső embert.

Sokmindent írhatnék ide magamról, de inkább a legfontosabbakat emelném ki.

Budapesten élő, 29. évét hamarosan betöltő látássérült, tehát vak fiatalember vagyok. 182 centi magas, mackós testalkatú, inkább romantikus természetű férfi vagyok. Szeretek kirándúlni, táborokba járni, olvasni, és zenélni is imádok. Jelenleg internetes munkát végzek. Szabad időmben a barátaimmal vagyok. Kevés barátom van, de ők igaz barátok, akikre mindíg számíthatok. Számomra inkább a belső értékek a fontosak. Olyan lányok jelendkezését várom, akik tényleg komolyan gondolják a párkeresés fogalmát, el tudják fogadni a tényt, hogy látássérültkén élem mindennapjaimat. Mivel a személlyes párkapcsolatoknak vagyok a híve, olyan valaki írjon, aki idővel találkoznais velem. Életkorod legyen 24 és 30 év közötti, de ha 33 éves lennél, az sem probléma. Külső elvárásaim nincsenek. Képet nem tudok, és nem is szeretnék itt magamról közzé tenni. Aki veszi a fáradtságot, és ír nekem, csak annak a lánynak küldök fényképet. Ami még nagyon fontos, az az, hogy légy Budapesti lakos. Csak magadat add, mert én is azt teszem. Végül, de nem utolsó sorban egy nagyon fontos felhívás.


Csak olyan valaki írjon, aki tolerálni tudja a származásomat. Nem tagadom, roma származású vagyok, de nem tartozom a műveletlen emberek közé, mivel rengeteg könyvet elolvastam, regényt is írok, versek írásával is foglalkoztam, részt vettem már színjátszó társaságban is. Tehát ezek a dolgok szerintem nem azt mutatják hogy műveletlen valaki lennék, aki esetleg egy éjszakás kalandot szeretne.


Várom a lányok jelendkezését.


Kapcsolatfelvétel: ateszka1234@gmail.com

 
2014 április 17.

társkeresés

sziaztok.Lacivagyok.49éves.170cmmagas.komoj.kapcsolat.reményébe.társat.keresek


Kapcsolatfelvétel: macipapa93@gmail.com, Tel.:06705908146

 
régebbi apróhirdetések >>

 


Ha Ön is apróhirdetést akar feladni, akkor
kattintson ide!


Ha új rovatot akar választani, akkor
kattintson ide!

  Copyright: MEOSZ OTTI - Minden jog fenntartva. - Impresszum - Ajánlott felbontás: 800 x 600