Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
Társkereső apróhirdetések
 
  Fiúk, férfiak
  Lányok, nők
  
  VISSZA>>>

       
Fiúk, férfiak

Továbbra is várjuk fényképes, vagy anélküli, rövidebb-hosszabb társkereső apróhirdetésieket. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy olyan hirdetéseket, melyeket nem tartunk etikusnak, ne jelentessünk meg.


Ha Ön is apróhirdetést akar feladni, akkor
kattintson ide!

<< újabb apróhirdetések

2016 augusztus 8.

Boldogság gyere haza

Kéz csók a hölgyeknek! Győri 39 éves fiatal ember keresi társát komoly kapcsolat céljából. Saját lakással rendelkezem,önellátó vagyok,semien segédeszközt nem használok. Szeretek kirándulni a természetbe sétálni.


Kapcsolatfelvétel: kiskatona39@freemail.hu

 
2016 augusztus 8.

üzi

sziasztok én 43 éves vagyok tolokocsis hölgyet keresek komoly kapcsolatra igaz meg irom nem vagyok szépség


Kapcsolatfelvétel: gabi37@citromail.hu

 
2016 augusztus 7.

Feleség baba

Sziasztok!
Van egy BMW-m ,Házam ,magas színvonalon élek . Havi keresetem 350.000 Egy nyomdát üzemeltettek . Csajom nincs mert mindenki a sérültségem nézi nem hogy élek
Hiányzik a szex mint mindenkinek Mozgássérült vagyok
nehezen tudok járni és beszédhibám is van ami érthető. Olyan hölgyet keresek 35 45-évesik aki szeret beszélgetni és nem veti meg a szexet is. Csak fényképes e-mailekre válaszolok. Nem szexre keresek társat hanem olyat aki feleségem lenne és gyereket szülne nekem . Ha van ilyen . Ne menj el a hirdetésem mellett úgy hogy nem irsz


Kapcsolatfelvétel: tothlaszlo02@citromail.hu

 
2016 augusztus 7.

párosan szép az élet

Kedves Olvasóm.

A nevem józsef 30 éves vagyok Budapesten élek és itt dolgozom mint bőrdiszmüves káros szendvedélyeim nincsenek hallásérült vagyok de azzért rendesen hallok irok és beszélek szeretnék korban hozámilőt találni nem probléma ha mogásérült vagy hallásérült
vagy inenn budapestről és kőrnyékéről komoly kapcsolatot szeretnék fényképet küldők magamról kérésre emailben magamról ha szeretnél felvenni a kapcsolatott kérlek irj remélem egymásra találunk további szép napot kivánok üdvőzlettel: józsef


Kapcsolatfelvétel: ardaijozsef@gmail.com, Tel.:06702347581, facebook messenger live viber

 
2016 augusztus 7.

Keresem a párom!

34 éves vagyok. Budapesten lakom. Gerincferdülésem van. Szeretem a sportot és a jó filmeket. Társam keresem egy kedves leányzó személyében. "Mert a boldogság akkor az igazi, ha van kivel megosztani!" :)


Kapcsolatfelvétel: ista82@gmail.com

 
2016 augusztus 7.

Társ egy életre!

Üdvözlök minden hölgyet,aki ezt olvasa! Szeretném megtalálni hüséges társamat egy kedves,igényes hölgy személyébe. Magamról: 44 éves enyhén mozgássérült,de aktiv életet élő Budapesti férfi vagyok, csupa szívvel.


Kapcsolatfelvétel: zsnagy4@freemail.hu

 
2016 augusztus 7.

Társ egy életre!

Üdvözlök minden hölgyet,aki ezt olvasa! Szeretném megtalálni hüséges társamat egy kedves,igényes hölgy személyébe. Magamról: 44 éves enyhén mozgássérült de aktiv életet élő Budapesti férfi vagyok csupa szívvel.

 
2016 augusztus 7.

elkeseredet

sziasztok ahogy elnézem a hölgyeket it is csak hüjitik a férfiakat és utána irkáják hogy mijen sok kamus férfi van magukrol meg nem beszélnek igy nem lehet társat találni

 
2016 augusztus 5.

tarskereses

40 éves vidám természetű férfi vagyok! Szeretnék megismerkedni kedves, megértő hölgyel tartos komoly kapcsolatra, aki párját keresi Heves, Borsod megyéből.


Kapcsolatfelvétel: vihareso@indamail.hu

 
2016 augusztus 5.

társkeresés

45 éves, látás sérült férfi vagyok. Szeretnék megismerkedni egy olyan hölggyel, aki így is elfogadna. Szeretek olvasni, internetezni, kirándulni. Ha esetleg felkeltettem valakinek az érdeklődését, írjon az e-mailcímemre. Fényképet is e-mailben tudok küldeni.


Kapcsolatfelvétel: tzolcsi71@gmail.com

 
2016 augusztus 5.

megbizhato komojy kapcsolat

zoltán 44 éves 170 magas vékony ..látás és enyhén mozgáskorlátozot .keveset látok kutyával kőzlekedek bp élek és dolgozom komojy és megbizhato kapcsolatot szeretnék 30 évestől hőlgyel ismerkednék igy ahogy vagyok elfogad szép napot zoltán.---....KOMOJY KAPCSOLAT...ROSZ EGYEDÚL


Kapcsolatfelvétel: SZIJJZOLTAN@VIPMAIL.HU, Tel.:0630 3405299

 
2016 augusztus 5.

miért hírdetsz, ha nem válaszolsz kedves kereslek2016....

.


Kapcsolatfelvétel: csabi@veszpremben.hu

 
2016 augusztus 5.

miért hírdetsz, ha nem válaszolsz kedves kereslek2016....

puszi


Kapcsolatfelvétel: csabi@veszpremben.hu

 
2016 augusztus 5.

Ami volt elmúlt, ami lesz, majd lesz.

Szép napot mindenkinek!

Csaba a nevem. Barátságos, megbízható és megértő ember vagyok. Úgy gondolom, az őszinteség nagyon fontos, ezért már most közlöm: 19 éves koromtól egy kullancscsípés miatt a járásom nem egészséges, ezért sokszor inkább kerekes széket, EL-GO mopedet használok. Tudom, a legtöbb nőt nagyon megijeszti, hogy részint mozgássérült vagyok, de ez abszolút nem ijesztő, inkább csak más. Életem folyamán kétszer éltem sok-sok évig élettársi párkapcsolatban, de sajnos a sors mindkétszer közbeavatkozott ezekbe a kapcsolataimba és elvesztettem a párjaimat. Nem értem az életet... nem elég, hogy az egészségemtől foszt meg, még a boldog élettől is? Bízom benne, most már hagyja, hogy társra találjak és egy igazán teljes életet élhetek. 187 cm magas, vékony testalkatú vagyok és nincs, káros szenvedélyem.
Amennyiben úgy érzed, szeretnél megismerkedni velem, írj nekem bátran. Megjegyzem: én ugyan 40 éves vagyok és Budapesten lakom, de ez nem azt jelenti, hogy csakis Budapesten élő és nálam fiatalabb nő lehet a párom.
KOMOLY PÁRKAPCSOLAT CÉLJÁBÓL VAGYOK ITT!


Kapcsolatfelvétel: distantboy.76@gmail.com

 
2016 augusztus 4.

Sziasztok

sziasztok partnert keresek Dunaújváros fejér megyéből


Kapcsolatfelvétel: istvancsik@citromail.hu, istvancsik@citromail.hu

 
2016 augusztus 4.

melegszívű,normális férfi vagyok.

46/180/86,független,gyermektelen,cukorbeteg férfi ismerkedne egy nem roma nővel,tartós kapcsolat céljából.Teljesen rendezett életet élek.Saját tulajdonú házban élek egyedül.Tartozásom,autóm nincs.Minden káros szenvedélytől mentesen élő magyar férfi vagyok.Ásotthalmon lakom,zöld övezetben.Magyarország területéről szeretnék magamnak egy hölgyet.Szegeden dolgozom,az Auchan árúházban,már több mint 2 éve.Ide képet nem tudtam feltölteni,de a facebookon megtalálsz.A nevem:Börcsök László.


Kapcsolatfelvétel: leslie7070@freemail.hu, Tel.:0630/8975515

 
2016 augusztus 3.

Pánikbeteg ,Depreszios barátot keresek

Pánikbeteg ,Depreszios barátot keresek
36 éves vagyok , EGER-bol de mindenhonnan várom a leveleket .


Kapcsolatfelvétel: montenbajk@gmail.com, Tel.:https://www.facebook.com/gyenge.krisztian.1, skypom gyengekrisztian

 
2016 augusztus 3.

Társat keresek

Andris vagyok. 27 éves mozgássérült fiatal. Tatabányán élek. Szeretem a boccia sportot, szeretek számítógépezni. Szabadidőmben mopedemmel szoktam a városban közlekedni, nézelődni. Keresem a hozzám illő lányt, aki 20-28 év közötti, és Komárom-Esztergom megyében lakik.


Kapcsolatfelvétel: kisandris89@freemail.hu, Facebook: Kiss András

 
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /www/www.meoszinfo.hu/tars_uzi_listaz.php on line 4754